Цялостни решения, доказали бъдещето

НОМЕР 1 НА ЕВРОПА

Schiedel е водещ производител на димоходи, печки и вентилационни системи в Европа. Благодарение на 70-годишния си опит, Schiedel предлага иновативни, надеждни, висококачествени продукти и услуги. През 2016 г. Schiedel реализира продажби от 176 млн. Евро в общо 25 страни с 21 производствени обекта, с около 1400 служители.

 

Визия

Да води пазара на димоотводи, интегрирани печки и вентилационни решения.

 

Мисия

Schiedel създава технически напреднали, проектирани продукти за подобряване на жизнената среда .

Ние имаме над 70 години опит и предоставяме на нашите клиенти надеждни, иновативни, висококачествени, енергийно ефективни продукти и услуги както за жилищни, така и за нежилищни сгради. Нашите продукти са безопасни, интуитивни и лесни за инсталиране.

 

Убеждения

Ние вярваме, че емоционалната привлекателност на уютен огън у дома прави хората щастливи.
Ние вярваме, че енергийно ефективните сгради с висококачествени комини, печки и вентилационни системи са по-добри сгради.

Вярваме, че успехът ни зависи от доволни клиенти.

Schiedel е част от компанията Standard Industries – частна, глобална, диверсифицирана холдингова компания с интереси в строителни материали, агрегати и свързани с тях инвестиционни дейности в публични акции и недвижими имоти. С над 15 000 служители и операции в повече от 80 страни, бизнесът на Standard включва: GAF, водещият производител на покриви и хидроизолации в Северна Америка; BMI Group, водещ производител и доставчик на плоски и скатни покривни системи за жилищни и нежилищни пазари в Европа, части от Азия и Южна Африка; Siplast, лидер в разработването и производството на най-модерните системи за покриви и хидроизолации в света; SGI, водеща северноамериканска агрегати и минна компания; 40 Север – основен инвестиционен фонд, фокусиран върху публични акции и управлявани от трети страни алтернативни инвестиции; и Winter Properties, вертикално интегрирано предприятие за управление и развитие на инвестиции в недвижими имоти. Научете повече на www.standardindustries.com